LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Vindusfilmer forbedrer inneklimaet og fører til bedre livskvalitet. Faktisk kan de gi så mye som 25 % reduksjon i oppvarmings- og kjøleregninger.

Solfilm er ikke bare effektiv for å redusere varmeregningen, men forbedrer også inneklimaet ved å holde solens varme ute samtidig som det slipper naturlig lys inn i hjemmet ditt. Dette fører ikke bare til bedre livskvalitet, men gir også økt produktivitet på jobben.

Solfilm reduserer varme og lys med opptil 80 % i hjemmet ditt

Solfilmer kan installeres på innsiden eller utsiden av vinduet ditt. Hvis du installerer dem på innsiden, fungerer de som et speil og reflekterer lys og varme.

Monterer du dem på utsiden er de laget av solceller som absorberer varme og lys. Solcellene konverterer deretter denne energien til elektrisitet for å drive hjemmet ditt.

Solfilmer reduserer varme og lys med opptil 80 % i hjemmet ditt. De er også enkle å installere uten behov for profesjonell hjelp da de er selvklebende og kommer med instruksjoner for montering.

Solfilm er en stor investering for fremtiden til hjemmet ditt og familiens helse

Solfilm er en flott investering for fremtiden til hjemmet ditt og familiens helse. Det er en ny form for solenergiteknologi som lar deg ha et renere og mer effektivt hjem uten å måtte bekymre deg for kostnadene eller installasjonen.

Slik installerer du solfilm på vinduene dine med minimal innsats

Å installere solfilm er en enkel prosess som kan gjøres på en dag. Du kan installere den på egen hånd eller leie en profesjonell vindusfilminstallatør for å gjøre jobben for deg.

For å installere vindussolfilm må du ha en ide om hvilken type film som vil fungere best for vinduene dine. Du bør også vite størrelsen og formen på vinduene dine, samt hvilken type glass de er laget av.

Tips for å forbedre ytelsen til solfilmene dine

Å installere solfilmer på vinduer kan hjelpe deg med å spare mye penger og energi. Men hvis du ikke installerer dem riktig, kan det hende de ikke fungerer så bra som de burde.

Sjekk vinduets overflate før du installerer filmen: Hvis det er riper eller smuss på det, er det bedre å rydde det opp først. Smuss og riper kan forårsake forvrengning i filmen som vil gjøre den mindre effektiv.

Rengjør vinduet før montering: Filmen vil ikke feste seg godt hvis det er et lag med støv eller skitt på toppen av vinduets overflate, så sørg for at du rengjør den før du installerer noe.

Installer fra topp til bunn: Det er det . Installer filmen fra topp til bunn, start fra toppen. Du bør starte med ren og tørr overflate av vinduet. – Vi anbefaler å installere minimum 2 lag film: Jo flere lag du monterer, jo bedre kan solfilmene dine absorbere lys.

Sjekk om det er snø eller is på utsiden: I så fall vent til det å smelte før du legger på filmen.

Tørk grundig etterpå: Det er viktig å la vinduet tørke helt for å sikre at det ikke er kondens på filmen og at den kan absorbere lys ordentlig.

Unngå bruk av kjemikalier: Vi anbefaler å bruke en tørr klut eller tørkepapir til å tørke av og en gammel tannbørste til å skrubbe.

- Et ord fra sponsoren vår -

Grunner til at du bør installere solfilm på hjemmet ditt