LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Concealer er en kosmetikk som brukes til å skjule utseendet til hudflekker eller mørke ringer under øynene.

Concealer er en kosmetikk som brukes til å skjule utseendet til hudflekker eller mørke ringer under øynene. Concealere er tilgjengelig i krem-, flytende- og pinneform. De kommer i mange forskjellige nyanser for bruk på forskjellige hudtoner og hudtyper.

Concealere fungerer ved å påføres over stedet du vil dekke til, enten med fingrene eller en børste. Pigmentet i concealeren vil da maskere eventuelle ufullkommenheter som er under den, og gi deg en jevn hudfarge og skjule alt som har gått galt med sminkepåføringen.

Finn de beste concealers her.

Trinn 1: Finn riktig concealerfarge for huden din

Hvis du er på jakt etter den rette concealerfargen, får du her noen tips til hvordan du finner den perfekte.

1. Finn hudens undertone:

– Har du en gul undertone, finn en fersken- eller rosatonet concealer.

– Har du en rosa undertone, finn en grønn eller blåtonet concealer.

2. Finn din hudtone:

– Hvis du har en lys hudtone, bruk en oransje eller rødtonet concealer for å fjerne rødhet og mørke ringer under øynene.

– Hvis du har en medium hudtone, bruk en oliventonet concealer for å fjerne mørke ringer under øynene og for urenheter i ansiktet som trenger å skjules.

Trinn 2: Velg nøye riktig mengde produkt

Denne delen handler om hvordan du bruker concealer og de forskjellige mengder som er tilgjengelig.

Det første du bør vurdere når du bruker concealer er hva slags dekning du ønsker. Det finnes mange forskjellige typer concealere, så det kan være vanskelig å vite hvilken som passer best for deg. Hvis du har mange aknearr eller hyperpigmentering, kan en tyngre dekning være best for deg. Hvis huden din har mer rødhet, kan en lettere dekning være bedre for deg.

Hvis størrelsen eller fargen på concealeren ikke er perfekt for hudtonen din, prøv å blande den med litt fuktighetskrem til den passer bedre. Du kan også blande inn litt foundation om nødvendig.

Trinn 3: Påfør på området under øynene med en børste eller finger

Huden under øynene er delikat og følsom. Det må behandles med forsiktighet.

Området under øynene er en delikat og følsom del av ansiktet som må behandles med forsiktighet. Det kan lett bli irritert eller skadet hvis det ikke tas godt vare på. Du bør påføre øyekremen i dette området med en myk børste eller finger i milde, sirkulære bevegelser, med start fra den indre øyekroken og utover mot tinningen.

- Et ord fra sponsoren vår -

Guiden til concealer og hvordan du bruker den som en proff