LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Badet er der vi går for å vaske, rydde og forskjønne oss. Det er også der vi kaster avfallet vårt. Vi må vurdere de økologiske implikasjonene av det vi gjør på badet, fordi det vi gjør på badet kan ha en betydelig innvirkning på miljøet. Det er mange ting folk kan gjøre for å sikre at de ikke skader miljøet med handlingene sine på badet.

  1. Reduser bruken av toalettpapir
  2. Gjenbruk håndklærne dine for å tørke av etter en dusj eller et bad
  3. Bruk et bidet eller vannfritt toalettsystem i stedet for å bruke engangsservietter
  4. Resirkuler toalettpapirrullene og andre papirprodukter som feminine produkter, servietter, servietter og bomullsboller
  5. Bruk miljøvennlig toalettpapir

Økologi på badet

Bad er en viktig del av hverdagen vår. Badet er ikke bare stedet hvor vi rydder selv, men også et sted hvor vi tar vare på helsen og hygienen vår. Badet kan imidlertid også være et av de mest skitne rommene i huset.

Det er mange miljøproblemer på bad som må løses. En av disse er vannsvinn. Den gjennomsnittlige personen bruker 25 liter vann per dag, og det stopper ikke der! Faktisk øker dette tallet når du tar med alle de andre personene som bruker badet ditt på en gitt dag!

Vannbehandling for badet

På badet brukes vann til å vaske hender, spyle toalettet og fylle badekaret. En gjennomsnittlig person kan bruke opptil 100 liter vann hver dag i sine baderomsaktiviteter.

For å spare vann, installer lavstrømskraner og dusjhoder, bruk et håndholdt dusjhode eller bøtte for å bade barn eller kjæledyr, og sørg for at toaletter bare spyles når det er nødvendig.

Hvordan velge de beste baderomsarmaturer for miljøvennlig og vannsparing

Det kan være vanskelig å velge det beste baderomsinnredningen for miljøvennlig og vannsparing. Men det trenger ikke være det! Det er mange alternativer der ute. La oss ta en titt på noen populære og hvordan de henger sammen.

Det er to hovedkategorier av miljøvennlig inventar for baderom: lavflytende og nullflytende. Lavstrømsarmaturer bruker mindre vann enn tradisjonelle armaturer og inkluderer luftere, kraner, dusjhoder, toaletter, vasker og urinaler. Nullstrømsarmaturer bruker ikke vann i det hele tatt – disse er vanligvis komposttoaletter eller tørre toaletter som bruker resirkulerte papirprodukter som toalettpapir.

Fordeler med organisk såpe og sjampo

Økologisk såpe og sjampo er ikke bare bra for huden din, de er også bra for miljøet.

Økologisk såpe og sjampo er mer bærekraftig på mange måter. For eksempel inneholder de ikke sterke kjemikalier som kan forurense miljøet. De har heller ikke syntetiske dufter som kan være skadelig for helsen din.

Vi vet alle at det er et marked for naturlige produkter, og det vokser i en eksponentiell hastighet. Det finnes mange forskjellige typer såper for sensitiv hud, men det kan være vanskelig å finne den beste.

Nøkkelen til å finne den beste såpen for sensitiv hud er å forstå hva huden din trenger. Først av alt bør du lese etiketter og ingredienser nøye. For det andre må du forstå hva din hudtype er. Har du for eksempel tørr hud, så vil en såpe med tilsatt olje være perfekt for deg. Hvis du har fet eller akne-utsatt hud, vil en såpe uten tilsatte oljer fungere bedre.

- Et ord fra sponsoren vår -

Økologi på badet